Co si vybrat?

Co si vybrat?

Anotace: V hlavě dva pocity - šílený smutek a naprosté štěstí. Je těžký s tím vyjít, když můžete jen sedět a čekat až jedno vyhraje, abyste mohli zase fungovat...

Dívám se na dno sklenice
A na něm krůpěj rudá
Myšlenka zlá, neodbytná,
Někde v hlavě hlodá

Že mám se smát
Že měla bych plakat
Že mám se kát?
Že měla bych pykat?
Tak jen mi řekněte
Co dělám tak zlého?
Vždyť si prostě tady
Na světě hledím svého!

Dva pocity v hlavě
Jak dvě řeky proti sobě
Perou se teď ve mně
/Fakt, že v dobrý době/
Naprostý štěstí
S pocity létat
Vznášet se nad zemí
A prostě vzkvétat
Naprostý zoufalství
Schovat se v rohu
Vyplakat oči
Co ještě mohu?

Přivřená víčka
Slzu vytéct nechám
Smutku nebo štěstí...
Kam s rozhodnutím spěchám?

Dvě srdce ve mně
Každé na jinou dobu buší
Ale že je navíc
Jedno i druhé tuší
Neumí se vzdávat
A tak se jen přou
Které že má zůstat
Citovou stránkou mou

Co si srovnat v hlavě
Když všechno už je jasné
Nevím co mám dělat...

...no a tím to hasne
Autor GirlFromTheRain, 24.03.2008
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: verunča, Čarokrásná dívka od vedle, Simísek, Loved by everyone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

parádní báseň rým jí rozhodně nechybí a co se rytmu týká dala by se snad i zazpívat. Myšlenka mě upoutala má svou hloubku

15.08.2008 14:29:00 | Aka Kiss

...co ta rezignace na konci?=)

25.03.2008 17:19:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí