Víla z ulice

Víla z ulice

Anotace: ...

+ Pověz mi své jméno

- Říkej mi třeba sen

+ Kudy chodíš nocí když rozloučí se den?

- Vznáším se v tvých snech,
mohla bych být víla,
ve dne v hlubinách spánku,
večer vzhůru čilá

+ A co v noci děláš,
vílo osamělá?

- Skláním se nad upocená
rozechvělá čela...
pak zapíjím svůj žal v pajzlu U Kocoura...

+ Copak ty nejsi víla?

- Obyčejná coura
+ - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -+
Autor Krokodylekx, 25.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, Natálie T., ona, WAYWARD, Blázen? =)
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, skvělý..:-)

21.04.2008 20:31:00 | Máří Magdalena

pěkné ...

16.04.2008 22:12:00 | ztracená

povedená :-D

25.03.2008 08:19:00 | ona

...moc dobré.

25.03.2008 00:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí