Předjaří III.

Předjaří III.

Anotace: znovu, ale jinak

Chmurné jak tento čas - květy v alejích
jim polibek na přivítanou vtiskl noční mráz.
Den zkroucený slabostí z neschopnosti tvaru
s úlevou odumírá a svou krví barví oblaka

Já znaven dlouhým bděním nad svou strázní
zlomen tíží všech svých poranění
dalšího rána naposledy obejdu stržené zdi svých snů.
Přetrhnu struny harfy hrající věčnou ouverturu
ke všemu žalu právě zrozeného dne.

s rozedněním
s nadějí
vstoupím znovu do téže řeky
Autor GM, 25.03.2008
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, takova, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky to nechápu

04.04.2008 09:08:00 | takova

nerozumím...jak tohle mohl někdo číst 12x a nedat ani jeden tip....krásné

31.03.2008 12:51:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí