Dva dny...

Dva dny...

Anotace: Je to za námi... a z toho všecho zbudou jen...vzpomínky.

Sbírka: Radimkovi

Tvá náruč, pevné objetí
a radost, radost v srdci.
Jsme spolu.
*
Slunce, vítr a kouř.
Za oknem březnový den
a my dva-pro sebe jen.
*
Takový klid a mír,
v duši pokoj,
na tváři úsměv
a v srdci mém TY.
*
Světla do noci,
tíže únavy
zradila mé tělo.
*
V husté tmě
hustý dým,
teplo a Tvůj dech.
*
Vstávej, vstávej!!!
Venku sněží!
Rozespalým pohledem
měříš kroky mé.
*
I v davu postav
i v hluku a moři barev
i v mlze Tě poznám z dálky.
Jsi můj.
*
Jsme jako děti.
Popíráme existenci
Času.
*
Chci spát.
Chci znovu spát ve Tvé náruči,
cítit Tvé objetí
jako bezpečný a klidný přístav.
Tak jako včera.
*
2 dny po Tvém boku.
Autor Petite Francaise, 25.03.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: qpal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí