Chtěla bych být

Chtěla bych být

Anotace: ani nevim jak mě to napadlo...

Chtěla bych být
pivem co piješ rád
chtěla bych být
tvým hlasem, který umí řvát
Chtěla bych být
tvým sportákem v garáži,
chtěla bych být
tvým slovem
které uráží
Chtěla bych být tvou pěstí
která bije
chtěla bych být tvou duší
která mi ubližuje.
Ale budu tvou smrtí-
ostrým nožem
a ty už nikdy víc mým
zkurveným mužem.
Autor Dedillope, 25.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...komentář netřeba,super.

25.03.2008 17:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí