Odpustíme jim a oni nám také?

Odpustíme jim a oni nám také?

Anotace: Jenom tak přemýšlím při rozhovorech s lidmi.

Jako i my odpouštíme našim viníkům?

My, co odpouštíme,
někdy schovaní za dav,
někdy samotářští,
věčně myslící na druhé,
máme zůstat klidní,
když je nám křivdy dáno
a lžemi nazýváni jsme?

Což lidé neumějí,
žít bez výčitek,
bez strachu,
bez slabostí
a hlavně bez ubohosti.
Zapisuji se k těm,
co umějí odpouštěti.

Ano, protože život svůj miluji
a strach nemám mít,
chci šťastná být,
proč nechcete i vy?
Autor come-past, 25.03.2008
Přečteno 220x
Tipy 10
Poslední tipující: Belmon, fijalka, WAYWARD, Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsáno ,nám do duše posláno

25.03.2008 22:52:00 | Belmon

...chci se zapsat.

25.03.2008 19:10:00 | WAYWARD

:+))

25.03.2008 19:02:00 | Bíša

Chceme....moc hezký :o)

25.03.2008 18:33:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí