Jitřní slzy jenž zhasíná Satan

Jitřní slzy jenž zhasíná Satan

Anotace: "Rána bývají smrtelná." - Bacteria Lepthorix Je to kruté vtrhnutí z bestiálního snění do reality.

Krev jak kapka rosy,
se třpytí na mé dlani.
V očích se chvěje záblesk a pod nimi cosi,
připomínajíc padlou laň, slzy ranní.
Hold smutno mi bývá po ránu,
místo rosy skvějí se na polštáři slzy jitřní.
A tak modlím se v něj, Černou vránu,
jenž zhasíná mé světlo vnitřní,
v Satana.
Autor Trophy, 25.03.2008
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hehe..takhle vypadá moje každodenní probuzení..co nadělám.

26.03.2008 14:31:00 | Trophy

brrrrrrrrrrrr mrazí me s ní .o(

25.03.2008 18:34:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí