Trnoví

Trnoví

Anotace: Mé momentální rozpoložení a texty Interitusu...

Pod rouškou citu,
Pod závojem z kvítků růže,
Při měsíčním svitu,
Přemýšlím, co láska zmůže.

V ledové tůňce máchám bosé nohy,
Chlad prostupuje mne až do pasu,
Já vzívám všechny své bohy,
By přišli a nechali mě v němém úžasu.

Volám jména mrtvých duší,
Mrtvých nevěst padlých andělů,
Jimž srdce už dávno nebuší,
Jež zemřely z žalu.

Vzhlížím k havranům,
jež protínají letem šedavý den,
poddávám se trnům,
jež drásají mě jako pouhý sen.

Oči mé jsou krví zbarvené
a ústa má pomalu nachoví,
upadá mé tělo zjizvené,
upadá v krvavé trnoví.
Autor Karmínka, 25.03.2008
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: Necro Immortalis, Charibeja, lecrecia, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohy je občas třeba vzývat,
leč nesluší se při tom zívat...

25.03.2008 22:47:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Já se usmívám. Na okolí i na vše kolem :-) Jen občas všechny ty skryté pocity, schované za maskou přešťastného veselého člověka, musí uniknout...

25.03.2008 19:58:00 | Karmínka

Moc krásné..zrovna tak i hudba Interitus..ale taky moc smutné...Usmívej se;-)

25.03.2008 19:49:00 | lecrecia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí