Neopouštěj nás!

Neopouštěj nás!

Tmavé vlasy,tvář je vážná,
oči černé,smrt je běžná.
Slzy v očích mě pálí,
mě domněnky mě šálí.

Ach!Je mi smutno už ted'!
Pronesu pár vět:

Milovali jsme tě,jaká jsi byla,
tvá smrt nás od tebe rozdělila.
Tvé jméno budeme ctít,
tebe vždy v duši budeme mít.

Tvá láska,co jsi k nám chovala,
tvá duše,vždy jsi nás dojala.
Tvé objetí,
tvůj polibek nám budou chyběti.

Nopouštěj nás!
Mami!
Autor Dušekteráztroskotává, 25.03.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí