Koukám nahoru

Koukám nahoru

Anotace: pocitovka - nic neřešící

Když se nebe obleče do pruhů,
krvavých sluncem a do šperků z oblaků,
když ve vzduchu dvouplošník nebeských tuláků
platí svým odletem další z mých dluhů....

Oblaka nad domy - drásaná věžemi
- míří si ve spěchu nad mořskou hladinu,
pozdravit srdečně tulení rodinu,
rozhoupat kocábky s bílými stěžněmi.

V nebi je dneska ples, tombola o ceny,
vstup pouze ve fraku a s platnou pozvánkou,
dámy ve večerním a muži s vázankou,
pozlátkem nebeským parket je zlacený...
Autor callowsick, 25.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 14
Poslední tipující: pavlis, pejrak, Dota Slunská, Marfuša, Pišák, Severka, Bíša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nebe drásané věžemi...To je naprostý únos...krásné:)

11.06.2008 09:43:00 | Dota Slunská

Nádhera

27.03.2008 11:39:00 | Marfuša

Pocitovky nic neřeší.. sice, ale musí ven...

27.03.2008 07:38:00 | Pišák

Moc hezké...takové malované;) *

26.03.2008 10:55:00 | Severka

Pěkné verše...

25.03.2008 22:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí