...zemřít na něvském prospektě ..../v tvých očích už není místo.../

...zemřít na něvském prospektě ..../v tvých očích už není místo.../

Anotace: ...na smrt, je tam až příliš lásky

Hvězdy do tichejch očí Vůni měst do vlasů
Pokolikátý.. čtu si Tvoje věnování
jako by to bylo včera Zrovna Hráli něco ochraptělýho v rádiu Noc propocených oken

/V Tvých očích/

hvězdná obloha nad Berlínem
roku pětačtyřicet
úplně nahá

Někdy pálí vlastní stíny
do nohou

spíš v dlaních a já pláču kvůli kráse
tvého světa
a nemůžu zpátky
Autor Jasmin de Paris, 25.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: Bean, just me, Noc17, hanele m., Renatka, smudlinek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

na smrt..
je láska krátká..
na něvském prospektě
zavřeli už vrátka
oči něhou zavřené..

27.03.2008 16:19:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí