Děkuji za pomoc, kterou jste mi dala

Děkuji za pomoc, kterou jste mi dala

Anotace: Paní Z. mě velice pomohla

"Skryj svoji tvář",
radí moje svědomí,
které se bojí.

"Ale proč?
Chci být uprímná"

"Neodmlouvej,
cožpak nevíš,
svět dnešní,
ach, že na upřímnost,
to se nehraje?"

Myslela jsem si jiné,
že když zůstanu sebou,
bude vše krásné,
bude pestré a vzácné.

Myslela je minulostí,
teď už vím,
láska upřímná,
štěstí upřímné,
tvoří život plný kouzel.

Jsem sebevědomá,
jsem milá,
pro všechny příjemná
a pro sebe dokonalá.

Ale ještě chci dokázat,
že každý může bojovat,
aby štěstí získal
a může se mít nádherně.

Životní boje,
ty já miluji,
a když bude třeba,
dokážu i pomoci,
třeba méně zdatným.
Autor come-past, 26.03.2008
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí