Růst nostalgického cítění

Růst nostalgického cítění

Anotace: můj svět se hroutí a já jsem zavalena jeho sutinami..

Mé myšlenky kvasí v nepohodlný žmolek,
jenž skvý mi jak dýka na mozku.
Minulost své triumfy tasí a já jsem hnisavý drobek,
hromádka zoufalství připomínajíc cosi, trosku!
Ani ladné krůčky tančícího psychiatra,
mi nepomohou ven!
Raději zavolejte pediatra,
jelikož černá mi sen!
Autor Trophy, 26.03.2008
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí