Proroctví mé

Proroctví mé

Anotace: Proroctví mé

Proroctví mé,
verbálně vyložené,
Které nás postihne,
a žádný ne že ne.

Postihne nás ničivý hladomor,
budeme muset žít jak mniší sbor.
Jatka, ty budou po střechy přeplněný,
jelikož tu vypukne černý mor.

Další hrůzou, která nás jistojistě postihne,
je, že tu vůbec žádný ledovec nezbude.
Všude kam se jen rozhlédnu,
budou vidět střechy domů.

Velice rád bych se mýlil,
a tohle vše jen tak utrousil.
Ale bohužel, dosti těžko to bude,
jestli to s námi nadále takhle půjde.
Autor James Tony, 26.03.2008
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to teď jasné každému, jen troško chytrému člověku: Lidstvo se ničí a zničí samo :/ takže proč si to nepřiznat že jo... Né jako Klaus, který ve své otupělosti tvrdí, že globální oteplování neexistuje...

05.04.2008 11:42:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí