Jak na poezii

Jak na poezii

Anotace: Jak na poezii

Jak psát poezii?
To fakt nevím!
Jak ji jen napsat?
Zatím jen bloudím.

Sem,tam,
sem,tam,
sem a zase zpátky,
neprodá mí někdo návod,
na jakékoli splátky?

Ne?
Ó, jak ohleduplné

Asi tento text,
poputuje na skládku.
Poezie,
snad to není jen láska.
Jestli ano,
tak na to je má mysl krátká.

Ne že bych lásku nepotkal,
měl jsem tu čest.
Ale není to to jediné,
s čím jsem se setkal.

A tak poezii,
nemůže být jen v tomto.
Zima už je mi,
že mám takové okno.

Okno o tom, že nevím,
co nám o ní učitel pravil.
Budu si muset promluvit s ním,
abych své bludy popravil.

Zatím jen tupě bloudím,
sem,
tam,
různým směrem.
Autor James Tony, 26.03.2008
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla, jára spots
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobře nebo ne? :D ale asi hej, když si tuhle věc dal jako typ

18.04.2008 20:28:00 | James Tony

:o)

18.04.2008 20:23:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí