Konec

Konec

Anotace: Je smutné, když si uvědomíte, že se blíží konec vašeho přátelství...

Která se změnila, já nebo Ty?
Kdo zapálil svíčku prázdnoty?
Občas Ti prostě nerozumím,
mluvíš jinak, jak neumím.

Zvláštní píseň svoji pěješ,
i jinak se vtipům směješ.
Ale nechápu proč najednou
máš pro mě tvář tajemnou.

Doufám, že konec náš se neblíží,
snad v černých ulicích se neplíží.
Zatím je pootevřená brána,
dokud se neozve velká rána
a bude konec…
Autor Wyrda, 26.03.2008
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že tuhle osobu znáš, i když ne osobně...

08.04.2008 19:05:00 | Wyrda

Ano wydro....je to tak :-( Někdo koho znám?

08.04.2008 17:35:00 | Flow Calipso

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí