Se smrtí být kamarád

Se smrtí být kamarád

Anotace: nemyslet, necítit, nemarnit, nezávidět, nedoufat, netrpět- tot nežít

Život mít smysl ztratil.
Nejeden člověk se k vůli trápení zabil.
A tobě to vrtá v hlavě.
Nedává ti to spát.
Myslíš na to co by se mohlo stát.
Odcházíš taky.
Protože nemáš koho milovat.

Hod mě osude do vody a čekej až se utopím.
Tím že odejdu víc než mám ted- neztratím.
Topit se v krvi o to nestojím.
Loučím se a odcházím.

Tak sbohem někdy na druhé straně.
Tam kde bytí není marné.
Autor Dedillope, 26.03.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Jessi.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí