Nemám ráda noc

Nemám ráda noc

Anotace: Noční variace aneb už zas nemůžu spát :-/

Nemám ráda noc, když má nade mnou moc.
Když myšlenky se rojí, každá v plné zbroji,
připravené ubodat. Vyzývají.
Pojď si hrát.

Nemám ráda čas, kdy musím zas a zas,
v době kdy se mělo spát, sama sebe zvát
k soudu svědomí. Teď bolí vše,
co přes den nebolí.

Nemám ráda noční splíny, sama s pocity viny,
ublížení, nevděku schovávát se pod deku.
Žalobcem i obhájcem. Soudcem
v téhle noční době. Rozhoduji o všem.
O sobě i Tobě.

Nemám ráda stropu stíny, jež usvědčí mě hned z viny.
Pak odsouzeným z rána, stávám se sobě sama.
Dokonáno jest, teď odpykat svůj trest.
Přes den zas jak duše bez těla, za to,
že spát nechtěla.
Autor lalej, 27.03.2008
Přečteno 343x
Tipy 15
Poslední tipující: Robin Marnolli, hostmen, Psavec, Mallerick, Bíša, S..a, WhiteSkull, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně píšeš, (ale teprve tahle mi obsahově sedla), tak ti ji chválím:-)

04.12.2012 00:05:42 | Robin Marnolli

Jo, děvče, já toho nemám rád.

01.04.2008 23:29:00 | Psavec

Povedená :-)

27.03.2008 08:11:00 | labuť

...lepší duše bez těla,než tělo bez duše.

27.03.2008 03:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí