s vlasama

s vlasama

Anotace: no veselo mi nebylo, už je to lepší

svezený ke kraji silnice
teskně schoulený
v příkopu
u jámy sám
sleduji co kolem jezdí
kdo zastaví mi
čekám

zas o kus dál
opřený o šedivou zeď
kolem jen změť
a tříšť holá
ledová ochladlá voda
stéká
něco volá

nikam nejdu
nehledám hlas
pro sebe
potichu
s nohama nad zemí
počítám čas

ohnutý dopředu
hledím si na nohy
s vlasama hraje si vítr chladivý
s vlasama hraje si
s vlasama...

svezený ke kraji silnice
teskně schoulený
v příkopu
u jámy sám
sleduji co kolem jezdí
kdo zastaví mi
čekám...
Autor radexk, 27.03.2008
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, Walentine, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brr, ted zrovna taky prsi, ale ja jsem v suchu

21.04.2008 12:47:00 | janewe

A dočkal jsi se? Mno, docela smutná básenka, mrazivá.

27.03.2008 07:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí