Ještě spím

Ještě spím

Ještě spím.
Pokouším se vrátit čas.
Chodím pomalu a tiše.
Energií hladím své vlasy.
Elektrizují a vysílají
mocné výboje.
Můj vnitřní žár
se v potok proměnil.
Jsem to já,
neprobuzená,
stále ještě spím.
Autor devcatko z jetele, 27.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, Cot death, jitro, cevert, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí