Sázky na život

Sázky na život

Anotace: ...

Teď …
topím se ve slově proč,
proč myšlenek v hlavě změť,
v srdci kolotoč.

To strach …
že přijde zklamání,
co lásku obrátí v prach,
hrůzu mi nahání.

Věřit …
v jiné nebo vlastní hrdost?
Každému stejným metrem měřit,
blbost!

Prohrála jsem…zas.
Výherce nechť si vyzvedne výhru…
prosíme včas!
Autor ficule, 27.03.2008
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Rbb, estrellita, Puck, Čarokrásná dívka od vedle, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Originalita, originalita, originalita. Zvedám prst nahoru.

27.07.2008 21:25:00 | Tony 1

Je hrozně super, a z toho konce jde super ironie, sarkasmus, jen tak dál ;)

31.03.2008 19:35:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí