Dům

Dům

Anotace: ..............

Krásné dámy,/ladies/
šaty nádherné mají,
jejich klobouky,
barvami hrají,
ovocné,
květinové,
plné vůní,
svých voňavek,
každého muže potěší…..

tu vážní muži,/gentlemen/
v buřinkách,
kvádrech barevných,
každému tu sluší,
velký charakter v každém,
z nich dřímá……..

básník,
vědec,
dobrodruh….

všichni na plese tančí,
/valčík/
víno se pije,
/bílé/
/červené/
v salonech,
doutníky se kouří…

oheň plápolá….

smetánka se tu sešla,
v jednom velkém Londýnském domě…..

kde své hry rozehrávají,
plné života,
plné smrti,
plné nudy,
plné dobrodružství….

už souboj se domlouvá,
na smrtící kulku,
zítřejšího dne,
dva mladí muži,
proti sobě vstanou...

co ještě dnešní noc stane se….
v mlze zůstává zahaleno…

růže,polibky,smích,alkohol....
létají vzduchem...
Autor Vlk v rouše, 27.03.2008
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: En, Severka, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, WAYWARD, Princezna.Smutněnka, danaska, estrellita, OIXIO, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro jsem si stihla i zatančit a douškem vína svlažit hrdlo :)

28.03.2008 11:39:00 | En

na tohle nejsem dost dobře oblečený :)

27.03.2008 20:07:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Máš talent naprosto strhujícím způsobem popsat atmosféru. Výborně.

27.03.2008 17:26:00 | Princezna.Smutněnka

Má to velmi sugestivní atmosféru. Líbí.

27.03.2008 16:33:00 | danaska

moc pěkný :o)))

27.03.2008 16:01:00 | OIXIO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí