Být či nebýt?

Být či nebýt?

Anotace: život je boj,nevždy skončí dobře...

Dnes každý myslí jen na sebe
k lásce k lidem je nikdo nevede.
To jak je ostatním je jim jedno
i mě nechali klesnout až na dno.

a nechají mě utopit,
protože nechtějí pochopit...

Nezbydou ani vzpomínky
zůstanu na dně jak ty kamínky.
Už to cítím,všichni mě zavrhli
a moji duši dáblovi nabídli.

A to vše jen pro jejich štěstí,
at jim je dobře ve vlasti.
Ale já topochopila,
všem jen ničím život
a tak jsem usoudila,
aby se jim tu líbilo.

Zmizím z jejich života,
jak jejich láska bývalá.
BÝT?RÁDA BYCH
VŠAK ŽÍT? VEDLE NICH...

Volím žít,ale někde svobodně,sama,
kde nikomu nebudu na obtíž a nebudu,jak říkaj LAMA

BÝT SAMA-MŮJ VĚČNÝ OSUD
Autor Nikče, 27.03.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Trophy, Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu moc hezky a výstižně napsané! vím přesně, o čem mluvíš, život je krutej boj..také si často připadám sama, i přes houfy lidí..

29.03.2008 11:25:00 | Trophy

pěkný. Vítej v Literu :)St.

27.03.2008 17:03:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí