Synovi

Synovi

Anotace: ...Kdyby tak na to stačil jeden...

Zychyť ten okamžik,
kdy dětství mění se v mládí,
kdy cosi mění se v touhu.

Zachyť ten okamžik,
kdy mění se noc v den,
kdy vítr mění se v bezvětří.

Zachyť ten okamžik,
kdy bohatství mění se v marnost,
kdy píseň umlká.

Zachyť ten okamžik,
kdy válka mění se v mír,
potok v řeku a řeka v oceán.

Zachyť ten okamžik,
kdy padá kamení.
Zachyť ten okamžik,
ať naše zem se nikdy nezmění.
Autor Hančí, 22.09.2004
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí