Beze jména...

Beze jména...

Anotace: mnoo newím tohle vzniklo při hodině češtiny...:-D

Vyšla jsem ze tmy,
oči otevřela,
pořád je mi ,,zvláštně",
jako bych neviděla.

Neznám svůj život,
pomalu vstávám,
nejde to cítím,
jak znovu padám.

Volám o pomoc,
nikdo mě neslyší,
slyším že můj hlas,
je tiší a tiší...

Když oči se probudí,
vstát už je lehčí,
únava mě opouští,
i sílu mám větší.

Jak vůbec vypadám?
Jsem muž nebo žena?
Jdu cestou bosá,
smutná, beze jména...
Autor TrendyGirl, 27.03.2008
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Lachailla, Charibeja, Morgenstern
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

24.05.2008 13:34:00 | Lachailla

Úžasná rýmovačka

28.03.2008 15:21:00 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí