Zrození

Zrození

Anotace: nic není tak jak má být, a zároveň má všechno svůj důvod...

Všechno má svůj důvod,
nic se neděje nadarmo.
Přistěhovalci tají svůj původ
a občanství mají zadarmo.

Každý je pro něco předurčený,
nikdo nemá právo svůj život si vzít,
protože lidé jsou si rovnocenní
a vždy se najde něco, pro co se dá žít.

Všude kolem nás,
v prostoru poletuje energie.
Se štěstím a radostí žije se lidem snáz,
nikdo nechce být tam kde smutek hnije.

Veškeré dobro i zlo,
na celém světě,
ani bez jednoho by to nešlo,
láska se nedá popsat v jediné větě.

Smrt je jediná jistota života,
nic není černobílé,
cení se každá minuta,
každý den a především krásné chvíle.

I přes všechna zklamání,
hluboko dřímá optimismus,
jednoho dne nás seznámí,
vyprchávající pesimismus.

A i maličkosti občas něco změní,
mohou být i důvodem,
pro zrození,
dítěte s neznámým původem.
Autor Jordan17, 27.03.2008
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: jelinek8
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (21x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí