Umírám

Umírám

Anotace: Když se prostě ničím...

Prostě se dusím a umírám
s tlustou betonovou zdí pod kůží
s jedovatým plynem v žilách
/co takhle CO? [čti: oxid uhelnatý]/
a se zkratem mezi mozkem a srdcem

realita je děvka,
která mi pro prohýřené noci vrazila nůž do srdce
pro pár stovek
a pak nechala na polštáři krátký vzkaz:
"Umřela"

a pak už jen mlha
nic a apatie
nevím, co se děje a proč
tuším, že brzo bouchnu
možná pak začnu vidět jasně
/chybí mi barvy/

pocit bezmoci s tikající bombou v srdci
chci zpátky svou Fantazii, své Sny
svou mrtvou Múzu
umírám
Autor Nepojmenovaná, 27.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: F.i.L, Xindy, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Před rokem...

27.03.2009 22:02:00 | Nepojmenovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí