Píšu z fleku,co mě napadá

Píšu z fleku,co mě napadá

Anotace: Všechny své básně jsem ztáhla z netu. Teď vezmu sebe a kytaru a budu je zpívat světu.

Sbírka: Směsice všeho

Máme poslání, Švihovský pane,
musíme rozeznít svět.
Je plno lidiček
žijících z básniček.
A když nebudou?
Co se stím naším světem stane?
Bude šedý,
bez pocitů,
lidé budou jen tahat drahé krámy
do svých bytů
a kdo má víc?
Ten, co ve svém přeplněném sídle
pro málo místa už nemůže bydlet,
nebo ten,co má málo místa
protože ve své duši,
pro ostatní radost chystá...
jen to jsem chtěla říct.
Můžeme brečet a řvát
jak nás nikdo nemá rád
a jak všichni milujou tebe...
stačí mít ráda sama sebe
Autor Silvie, 28.03.2008
Přečteno 425x
Tipy 13
Poslední tipující: Kateway, blue, Rbb, Fauna a Flóra, WAYWARD, Noc17
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné :)

11.04.2008 02:54:00 | blue

radost ze života pro život

07.04.2008 15:45:00 | Rbb

Přímo ze srdce. Já teprve teď zjistila, žes mi psala vzkaz. Málo sem chodím.

30.03.2008 13:42:00 | Krtica

Myslím si,že je to dobré a to mi nikdo nevymluví.

28.03.2008 22:56:00 | WAYWARD

joooooooooooooooooooooooooooo mám nového oblíbeného autora :o)

28.03.2008 14:26:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí