O neštěstí

O neštěstí

Anotace: (mo)mentální nápad ...

Neštěstí druhého
je štěstím pro jiné
nečekej na to až
láska snad pomine

nepomine, nevyhoří
jak na Olympu plamen
bližší je i ten kabát
než teplo žhnoucích kamen

přesto se spálíš
ještě stokrát i více
a budeš znovu čekat
na něžný plamen svíce

Rozhoří se a bude hřát
ne pálit, jenom zlehka
svítit ti na další cestu
nech je ti země lehká
Autor Obyčejný básník, 28.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Indigo, Maura, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ano-tisíce svící na světě svítí,plamínkem lásky-naděje..

30.05.2008 20:37:00 | igniss

hezka...zdravi tě kdysi Natalie Kolářová :-)

29.03.2008 11:46:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí