Medvědí služba?!

Medvědí služba?!

Anotace: Ne každá medvědí služba je špatná...

Ptal jsem se zajíce
mají-li na polích knihy

Honil jsem ještěrku
dohonil jsem ji
dal jsem jí babu
a utíkal

Z paseky jsem vběhl do lesa
a začal se už porozhlížet
po nejvhodnější větvi
s kterou byl spojil osud

A tu medvěd…

Tak rychle jsem ještě neběžel
A ani nevím jak jsem se ocitl
na té krásně strmé skále

To byla ale medvědí služba!
Autor Juan Francesco de Faro, 28.03.2008
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Romana Šamanka Ladyloba, cevert, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí