ZASTŘENÁ

ZASTŘENÁ

Anotace: co já vím...

zastřenááá...
v opojení citů bláznivých
už nevím co smím a co ne..
už nevím kde mohu být a kde ne...
už nevím kdo je se mnou a kdo proti mě...
zastřená v koutě jako schovaná skříň...dívám se přes pavoučí sítě,
přes pootevřené dveře, vidím jak lidé chodí okolo na skříň se neohlédnou...
bojím se že zapomenou..ale copak to jde?
Autor jarkaj, 14.07.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí