Tvář

Tvář

Anotace: Nepoznáváte se?:-)

Je úplně jiná,než všechny ostatní.
Je zamyšlená,nad něčím pěkným sní.
Je příliš bledá,ale něčím září.
Nikdo si ji nevšímá,přesto si ji všichni váží.

Má vlasy jako slunce zlaté,
Má tváře mírně baculaté.
Má modré oči zvídavé
a rty velmi lákavé..
Autor ivca.kiwi, 28.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí