Osud

Osud

Anotace: Spletitá je naše cesta životem...

Osud je jako plynoucí řeka,
každá kapka - život člověka.
Nikdo však netuší,co ho čeká,
zda pro něj není plavba daleká.

Každý si pluje svou cestou,
smířený se svým osudem,
chráněn záchrannou vestou,
před jakýmkoli nárazem.

Naše duše je to, co nás chrání
před hříchem nás varuje,
k dobrému nás popohání,
ať každou "KAPKU" člověk miluje!
Autor Jasmine8, 29.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: WhiteSkull, saddova, Simísek, Šerák, vodnař
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

duše, duše...někdyje ta duše tak zranena, ze uz ani nema silu neco chranit...

29.03.2008 11:22:00 | saddova

myšlenka pěkná:).. já jen neuznávám osud...:)...

29.03.2008 10:09:00 | Šerák

duše a podvědomí nás upozorní

29.03.2008 10:08:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí