new, nový..............

new, nový..............

Anotace: je to úplně nový

Jsi jako dynamit
jako papiňák
plná barevných pocitů.
Jako stále opakující se hit,
co ti uvízl v uších
a má dost lechtivý slova
- víc než se sluší.

Chceš být milujcí matkou,
co pečuje o svého "vládce"
vychutnáváš si tu chvíli sladkou,
kdy svádíš ho hladce.

Zaboří hlavu svou
do tvých vlasů.
Je to tak jiný a tolik stejný
jak za starých časů.

Možná miluješ zodpovědně
a s úctou k vlastnímu tělu.
Duši máš naplněnou klidem
bez špetky nenávisti a hněvu

Teď už jen ukojit všechny hladový pocity
a zvyknout si na tu novotu,
že teď jsme tu spolu "JÁ A TY"
Autor Květa, 29.03.2008
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, Jirda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zlato...tak za prvé...vítej zpět na liter,chyběla si nám tu!!!
a k tomu dílku...je to jiný,je to krásný,je to"nový"...
jen ti přeju,ať ti všechny tyhle pocity vydrží...je to fajn vidět,že bereš už zase lásku jako ryze pozitivní věc....

Kris

30.03.2008 22:22:00 | Courtnei

Na mě trochu silný kafe...Jinak moc pěkný jako vždy. Dávám 1*

J.

30.03.2008 21:40:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí