O životě...a samotě...

O životě...a samotě...

Anotace: A život jde dál...

A stále nevím proč být sám
proč sám vše kolem snášet
proč sám na konec dojít mám
oč lepší je milovat a tím vědomím se vznášet.

Vím že pro mnohé nejsem ten
jak vidí mně a za koho mně mají
ale každý má svůj tajný sen
a většinou ho před ostatními tají.

Jsem víc jak v půlce života
a teď se sny těžko plní
však ze všeho nejhorší je samota
tak už nebýt sám,jen to ať se mi splní.

K čemu Ti že dobře vypadáš
ač hezký ale chudý
a že dobrou duši máš
a na svou čestnost si hrdý.

Vladyka 08
Autor vladyka, 29.03.2008
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Před sebou ještě spoustu času máš
já věřím,že potkáš duši spřízněnou
a žít s ní bude ti odměnou za tvé
strádání.

29.03.2008 15:11:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí