Vzpomínka na vánoce..

Vzpomínka na vánoce..

Anotace: Zamyšlení či definice?!

Čas vánoc je čas lásky
čas darů a usmíření
čas odhodit smuteční pásky
čas smrti i narození.

Čas vyznání i opuštění
čas uspořádat hodnoty
čas na vinu i odpuštění
čas souznění i samoty.

Vladyka
Autor vladyka, 29.03.2008
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hezky napsané.

14.11.2009 14:54:00 | Pevya

Myslím,že vánoční čas
je jako kterýkoliv jiný
jen více citlivý.

29.03.2008 15:14:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí