Def. sračka co klesla až dolů...

Def. sračka co klesla až dolů...

Anotace: .....???....jop....

po pátku
jsem poznala
že už to definitivně nejsme my
....

bez
ohledu na všechno
jen využívání a lži
.
a mě už to nebaví

a ostatně
zjistila jsem
že už neumíme bejt my
....

že už nechcete být my
.

škoda,že vás mam tak kurva ráda

.
ale po pátku už nejsme my
Autor LisSe, 29.03.2008
Přečteno 195x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Naracca, Erion Fate, Simísek, kucky, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí