Ohlédnutí

Ohlédnutí

Anotace: čiň dokud můžeš nikdy nevíš kdy skončíš..někdy je opravdu lepší kvalita než kvantita..

Život je jako svíčka, i ta jednou zhasne.
Může zhasnout v půlce nebo shořet celá

I já zavírám každý večer víčka,člověk žasne,
nad tím jak je lehké mít se špatně.

Ptám se než ta svíčka zhasla,svítila dost jasně?
Autor Tom Abrhám, 29.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Cleris, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí