Metal je...

Metal je...

Anotace: Nejlepší hudební styl 21. století... :-D

Metal kov není,
neboj se znamení.
Metal životem se stává,
proč se toho obává?

Metal není zlo,
o to nikdy nešlo.
Metal je zábava,
co se srdcem zamává.

Metal skvělá muzika je,
u které se to zapije.
Metal své hity má,
superstar se jich obává.

Metal se odlišuje.
někde se blije někde řve.
Metal klasický,
nebo hospodský.
Autor Necro Immortalis, 30.03.2008
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: lecrecia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné...miluju metal, hlavně vampire metal

30.03.2008 13:32:00 | Lilithen

No jo, vy metaláci ;-D

30.03.2008 12:04:00 | Veru

Ave Metaaal;-)

30.03.2008 11:15:00 | lecrecia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí