O REŽIMECH

O REŽIMECH

-Musíme si pomáhat-
Má první báseň o NÁS
/…utečeme spolu stesku,
lahváč koupíme si v Tescu…/
Buch buch na dveře
Co chceš??
Gestapo, otevři!
Utíká přede mnou jak židovskej
partyzán
Co to tu máme? Zakázané hromadění potravin…
a pivo! – srk –
Prohledávám ten byt…
co by tak ještě mohlo moje být…
-Musíme si pomáhat-
NÁŠ poslední společný film
Ty na nové posteli, piješ víno
Já na studené zemi jako ten Žid…
Než´s zavelela: Konec!
Táhni, už musíš jít…
Autor Andrea Vatulíková, 30.03.2008
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí