„OBĚTEM MOJÍ ŽENY“

„OBĚTEM MOJÍ ŽENY“

(Poté co si tě vyhlídne…)
Zavede tě do svého honosného pokoje
s úplně novým elegantně tmavě hnědým nábytkem
s velkým křeslem u bossovského stolu
s computerem a televizí s 60-ti kanály
Nabídne ti víno
a béčkovou komedii
Možná film s lesbickou
tématikou
Možná k vínu sýr…

Bude si s tebou povídat…
Pokoušet se ze všech sil dělat
že ti rozumí
Se stoupajícím vínem do hlavy
budeš cítit příjemné pocity
z její podmanivé přítomnosti
jakýsi klid
Pak bude tě chtít za ruku vzít…
Budete sedět na obrovské posteli za 10 tisíc
kterou jsem vybírala
Ale varuji tě: (nepod)léhej! –
. . .
Slyšela jsem,
že jedno kůzle má teď načaté…
Ale že „spolu zatím nechodí“.
Nedivím se.
Kdyby mě takhle hned zavedla
do toho svého „paláce“…
(s rychlou nabídkou ruky šíleně smutné princezny
a půl království k tomu)
lekla bych se a měla tendence utíkat…
(z toho luxusního domu) –
…jak liška chycená v pasti…
Zakletá ve svém zoufalství…
Ledová královna v ledovém
království…
která prosí o milost v podobě kousku přízně
voňavé slečny
většinou s uměleckými sklony –
Autor Andrea Vatulíková, 30.03.2008
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, labuť, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí