zamyšlení

zamyšlení

Anotace: tak tohle je taková trošku smutná... to víte...neoblíbenost hlodá v dušičce....;)

Proč si ze mě všichni střílej?
Proč jak blbá blondýna se cítím?
Co na tom všichni viděj?
Čím jsem se to provinila?!

V čem jsem tak jiná
Co jim na mě tak vadí
Já cítím se tak vinná
To k posměchu tolik svádím?!

Vždyť nedělám nic špatnýho
To se chovám až tak divně
Tak sakra co je ve mně jinýho
Že po mě každý nejradši plivne?!

Já vím nejsou to kvanta
Ale je jich hodně
Jsou to černá oblaka
Co držej mě na dně

Ale já se nedám!
Já budu bojovat
Přece na to sílu mám
Vytrvat a odolat

Nikdo už mě nerozhodí
Všechny pošlu kamsi
Snad to někdo nerozchodí
Na zadek sedne si asi

Už žádné dny
Kdy na krajíčku mám
Teď začnu plnit sny
Které jen já znám

Ať si říká kdo chce co chce
Já jsem prostě já
A komu se to přiznat nechce
Asi smůlu má!!!
Autor ivushe, 30.03.2008
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde se sejou Sny, kvetou růže! ;)

30.03.2008 23:40:00 | J3zus

spravne-ostatni taky vidi to co ty (a mene),az zarit budes zazari svet

30.03.2008 23:07:00 | lici 88

...poslední dvě sloky bezva :-)

30.03.2008 11:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí