meditační seance

meditační seance

Anotace: .

náznak meditace poblíž
křivého křesla
slyším svůj úsměv dvojmo
dělá to kruhy
v hlubokém rybníce
snad mě ty řasy udrží
na zčeřené hladině
velkoměsta
POTÁPÍM SE
někde opodál skutečnosti
a doufám že někdy konečně
začnu dýchat
Autor Smeták, 30.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Isobel, C.alwen, f393n6, Danah, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi

30.03.2008 19:29:00 | Danah

Dejchat se dá i pod hladinou. Jen se na to koukat z jinýho úhlu...
Ty obraty se mi líběj. Dost.

30.03.2008 12:01:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí