Potkáváme se

Potkáváme se

Anotace: když večer přijdu z práce

Potkáváme se na schodech v metru
v protijedoucích vozech
nám létají pohledy úhlopříčně
do očních koutků
mechanismy urychlují loučení na vteřiny
máme čím dál víc času
na další spěch
čím dál víc času být sami
v hromadných dopravních prostředcích
v zasklených budovách
odkud vyhlížíme anděla soumraku
aby mír našich duší
zkolébaný lunaparkem výbojek
a podepřený sklenicí alkoholu
vydržel celou noc
než nám bude nadiktován přesný ranní čas
než nám vytrhnou z uší sluchátka snění
a digitální kohout odmávne slunci start
a do hlav se nám vbourají vlaky
které nás na všechny strany rozvezou
Autor zef, 14.07.2005
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí