Tónina dní

Tónina dní

Anotace: Bručela jsem celý víkend, tak bych to měla nějak napravit...

Celý den od rána
zvláštní tóninou se hnal,
slova se měnila,
na tváři kal.
Hledal jsi úsměv
jiskru snad v očích,
narážel na hradby mrzutých.
Tolik jsem chtěla,
něhou naznačit
pohybem, co všechno vysvětlí.

Celý den od rána
zvláštní tóninou se hnal.
Večer se blížil,
mrzutost nezahnal...
Miláčku nevidíš,
duše by chtěla
schránku však bolavou,
dnešní den měla.

Celý den od rána
zvláštní tóninou se hnal.
Smutek v tvých očích,
své brzy vykonal.
Odpusť mi lásko,
mrzutý den,
zítra zas budem
žít...
náš soukromý sen!
Autor forget-me-not, 30.03.2008
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, Noc17, Michael František
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseň, jen bych snad řekl, že je lepší žít život, než sen...

31.03.2008 11:07:00 | Michael František

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí