Vzpomínky na želvy

Vzpomínky na želvy

Anotace: ---

svádím svůj každodenní zápas
s pitomostí
s pitomostí ve mně
i v ostatních

pár pitomců sedí vedle
a s hranou tvrdostí
se snaží ostatní přesvědčit
že jsou vyvolení

světelné křeče
se odehrávají v pozadí
hlavní události se svaly
a s pitomostí

ale jejich nenávist
mi dává zkušenosti
a jejich omezenost
mi dává vědomosti

všechno je jak má být
Autor f393n6, 30.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, Bíša, takova, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky je všechno jak má být,má to nějaký účel

31.03.2008 09:48:00 | takova

...tak se dál uč na diskoškách,vidím,že se zatím učíš dobře,proto 1+

30.03.2008 21:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí