When it rains it pours

When it rains it pours

Anotace: ---

pivo rozlitý na ubruse
starej děda se diví
přebral vypil deset piv
pak pár rumů
krabičku cigaret
a dva šluky z jointa
kterej mu podal
výrostek v klobouku

pozvracený kalhoty
rozvázaný tkaničky
žena mu utekla
a děti se mu smějou

ráno zas kocovina
střípky předchozího večera
střepy v hlavě
a pomíchaná realita
Autor f393n6, 30.03.2008
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, Bíša, takova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí