Naděje je v lidech

Naděje je v lidech

Anotace: Taková krátká, ale pro mě moc znamená...

Nevěříš v naději?
Věř, musíš žít dál,
neber ohled na to co to žiot vzal.
Mysli na přátele, příteli.

V životě oznáš spoustu lidí,
važ si některých,
bez tebe by nebylo bytí,
v některých jsou praví přátelé skrytí.
Autor Liquid vamp, 30.03.2008
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Pavelpaja, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí