.........

.........

Anotace: x

Jdu setmělou ulicí,
jen lampy vrhaj divnej stín.
Společnost mi dělá strach a splín.
Seděli v podloubí - hráli tam karty,
ptali se, zda nechci k nim do party.
Proradné pocity - tvářili se mile,
trpělivě čekajíc, až přijde jejich chvíle.
Vkradli se do srdce, usedli na duši,
jak se jich zbavit mám?!
to nikdo netuší...
Jdu setmělou ulicí se strachem na duši ...
Autor zena, 31.03.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček, Roger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takže splín je v srdci? …

07.04.2008 11:31:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí