SOUMRAKY

SOUMRAKY

Anotace: ...

Poskládám lůžko ze sena
možná trochu obráceně,
ale bude pod hvězdami..

zelená tráva je v noci bezcenná
trošku si budem spolu
a strašně hodně sami

pořád mi chybíš jako voda
tu už jsem dávno utopil
osm ran na kříži a pořád bodá
voják co kopí uchopil

ze všech stran světových
se na mne chrlí láska
já v koutech samotných
dávám si radši mat

poslouchám pohádky
kde nevyhrává kráska
a zvíře hladové
dost často chodí spát...
Autor Herbit, 31.03.2008
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, strašidýlko-střapatý, černočerný, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a je to jasné, putuješ do obľúbených!

13.05.2012 01:02:57 | gallatea

smekl bych, kdybych tu nestál úplně nahý

04.04.2008 14:44:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí